HOME OWNER FRIENDS LINKIES

29 January 2013

Anaz Qiestinna's blog

Assalamualaikum :) 
entri kali ni khas untuk kawan sekolah meera :D hehe! actually tadi lepas mandi *org kate tak baik mandi mlm. tp meera degil* terus mengadap laptop ni. wahaha! buku semua dah kemas. so free lah sikit *tadi pun homework tak banyak sangat* ape lg kalau dah bukak laptop? mcm2 lah bende meera buat. hehe! ni meera ade buat cursor and header untuk kawan meera ni. anaz  for short. 

*aween ni nama samaran ana dekat rumah*

meera ni pun bukan lah pandai mane tentang2 nak buat benda ni semua. hurmm. pendapat korang? okay tak kalau meera bagi header and cursor ni dekat anaz?? btw ni link blog dye. http://qistiennaymailcom.blogspot.com. ada masa korang follow lah yea :) bye! ehh sebelum tu. jgn lupa bagi pandangan tentang header dgn cursor ni okay? :) night! xx

No comments :