HOME OWNER FRIENDS LINKIES

01 January 2013

Boys Over Flowers - BEST!

yeahh. semlm tepat pukul 12.00 am kite talah pun melangkah ke tahun 2013 *amboi ayat dye!* and semlm jugak lah meera mula "jatuh cinta" dgn seseorang!! *wah wah wah!!! ehhh* HAHA! JKJK! actually meera "jatuh cinta" dgn pelakon2 BOYS OVER FLOWERS!

*dari kiri : Kim Joon, Kim Bum, Lee Min Ho & Kim Hyun Joong*

*Goo Hye Sun as Gun Jan Di. comel kan dye :'3 *

 actually meera just tengok cerita tu sampai episode 10. so far best :3 awesome :3 hehe. then meera terus skip episode last. meera search dekat youtube. hwaaa :'( sedih pulak bile dah tengok episode last! btw siape yg pernah tengok cerite tu? angkat tangan *angkat je walaupun meera tak nampak. lol* meera tengok episode last sebab meera just nak tahu ending dye plus esok dah naik sekolah. so meera rase nanti tak sempat nak tengok cerite tu lg. yelah org nak PMR lah kate kan. akhir sekali Goon Joon Pyo *lee min ho* melamar Geum Jan Di *Goo Hye Sun* and then tibe2 semua F4 dtg. wah wah wahh!! hehe. ni dah lain dari tajuk!!! HAHA. ape2 pun in shaa Allah mlm meera update lagi. lebih tepat dgn  tajuk entri. HAHAHA! byebye!

No comments :