HOME OWNER FRIENDS LINKIES

09 January 2013

Crush crush :D MR CRUSH!

*tak tahu nak letak gambar ape, letak gambar ni jela :3*
weee~~ :D haha. btw MR CRUSH ni bukan budak sekolah meera k *lol-.- budak sekolah meera semua perempuan* wahaha! actually hari2 *bukan hari2 sebenarnye! time rajin nak menge"stalk" je* HAHA! meera minat dekat dye. tp dye cine.bende yg meera minat dekat dye sebab dye minat taylor swift^^ whoaa~ tp dye dah ade girlfriend. girlfriend dye oun cantik + comel. sepadan due2!! hehe. baru je lepas stalk fb de. tu la rase mcm nak tulis pasal dye :p weeheeee~ haha. okay byebye! and one more thing dye handsome :3 hehehehhehehhe! hahahha! kbye :3


4 comments :

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Cinaaaa ? Seriously :O ? Haha, tak sangka :p Amboi, belajar lah dik. Hehehe. Crush pun crush tapi jangan couple. Haha, nasihat apakah ini ? -.-

Dianaa said...

kalau bukan budak sekolah, means kenal kat fb lah ekk. haaa :p

Meera Ishak said...

@Ƞurul Ƨyafiqah amboii akak ni :3 mane ade adik nak couple dgn dye. HAHA! kenal pun tak. ni kira nye crush tp takpernah jumpe *ehh ade ea mcm tu? :p lol

Meera Ishak said...

@Dianaa yup :3 ehh tapi ni bukan cinta di FB yea? lol. meera pun tak kenal sangat dye. minat tengok muka dye je :> comel :p hehe!