HOME OWNER FRIENDS LINKIES

14 January 2013

HARAP MAAF .... ... ..

ASSALAMUALAIKUM :) 
actually meera nak ckp yg blog meera tgah edit sekarang ni. sorry kalau nampak hodoh. meera rase hari sabtu atau ahad je time2 meera bole edit blog ni. now meera busy. terlalu busy. in shaa Allah dlm mase terdekat blog ini aka siap di edit. and meera tak bole nak "tutup" blog ni sebb ade beberapa giveway yg masih dijalankan. then nanti kalau dah org yg anjurkan giveway tu check blog meera kan dah susah. so meera ambik keputusan untuk open je blog ni. maaf yea :/ okay lah! bye!

maaf! buat masa sekarang chatbox tidak ade di sidebar. ade pape korang bole comment je dekat entri ni k. nanti meera approve comment korang! maaf lg sekali.


No comments :