HOME OWNER FRIENDS LINKIES

05 January 2013

Nak tukar "baju" blog lagi :D


yup! i'm going to change my blog again~ hehe. lol--' meera tahu meera dah nak PMR tahun ni. hehe! ermm, maybe start bulan 2 meera akan terus focus dekat PMR and maybe blog meera ni akan jarang di update :/ hwaa :'( sedih2!! then bila jarang update ranking blog pun turun *elehh! kalau update selalu pun belum tentu korang nak baca kan-.- kan kan?* HAHA! jgn marah. bagi yg slalu jadi "stalker" dekat blog meera ni meera nak ucap kan terima kasih. tak tahu nak balas ape dekat korang :'3 thankyou so much! :) okay lah. nak edit sikit2 dulu. papaiii.



1 comment :

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Lah, kan dah comel dah blog ni. Amboi rajin betul ni. Haha. Good luck pmr. Seriously, akak rindu form3. Jadi boleh katakan form3 lah enjoy. Haha. Tapi jangan terlalu enjoy pulak ;)