HOME OWNER FRIENDS LINKIES

03 January 2013

Page 2 of 364 : sekolah - "Your eyes is smaller than mine"

PERHATIAN : BERMULA HARI INI MEERA AKAN UPDATE SEMUA YG BERLAKU PADA DIRI MEERA *in shaa Allah* DAN SEPATUTNYA ENTRI INI DI UPDATE DAN DI PUBLISH PADA HARI SEMALAM. DI SEBAB KAN MALAS NAK MENAIP DAN PENAT SO MEERA AKAN UPDATE HARI INI. 

*this is normally happen to new students* 

TARIKH : 2 JANUARI 2013
pagi lg ibu meera dah kejut. yes! hanya dgn sekali kejut meera dah bangun *sikit bangga :3* mcm biase mandi blablaa blaa. sampai part meera pergi sekolah je la. okay2. sampai je dekat jejantas *ayah biasa hantar situ je, so pagi2 dah exercise naik turun tangga!* sebelum pergi msj nazera dlu. ckp dah sampai. kite org plan nak pergi sama2. well~ first day of school plus ni tahun pertama meera kena sekolah pagi untuk secondary school ni. berapa minit lepas tu nazera dtg. kite org jalan sampai lah depan pintu kedua sekolah *pintu kantin* sampai2 je tengok ramai budak2 form 3. maybe semua tunggu kawan kot. meera dgn nazera terus je pergi naik. ingat nak tunggu astaka. sebb semlm ayu a.k.a "Kakak" *actually kite org sama baya. dye panggil meera adik and meera panggil dye kakak. ni semua pasal kelab drama* dah msj suruh tunggu astaka. okay. fine~ sampai je astaka dah ramai kakak2 senior. okay... . so nampak lah sorang budak form 3 duduk situ jugak. meera ckp kalau nampak ayu bagitahu kite org dah masuk dewan. dye ckp okay. then kiteorg jalan lah masuk dewan. sebelum masuk nazera ckp "Kakak scary" ade dekat depan pintu dewah *meera terus jd kalut!!* meera tarik tgn nazera pergi dekat senarai2 nama2 kelas *alang2 kite org tak tahu kelas ape. so kite org check la* double wow! double yes! kite org same kelas. hehehe! tengok2 senarai tu and tibe2 nampak dini :) awww! lame tak jumpe dye. kite org jumpe. hehe. lepas kan rindu! then line dah clear baru masuk dewan! ramai nyaa :O okay fine--' mcm biase perhimpunan~~ mcm2 lah cikgu ckp~ yeahhh. mcm2! tp im so proud bile guru besar umum kan pasal result PMR tahun lepas. 48 straight A. peratus pun semua okay + baik = perfect! 

then bla blaa blaa... ... *aduh malas nak tulis* 

dalam kelas meera duduk depan dgn budak cina, Low Jit Xin. meera dah kenal dye dari form 1. so takde lah janggal sangat. hehe. then blaa bllaablaablaaaaaaaaaaa...... .... 

tibalah kelas math. cikgu suruh perkenal kan nama sorang2. and sampai je part meera.

meera : My name is Noor Ameera Binti Ishak
my math teacher : ouhh *tengok meera* 
meera : .. .. *aduh aku ade buat salah ke?!!*
and tibe... ..
my math teacher : wow! your eyes is smaller than mine!
satu kelas : *ketawa* 
meera : *-_- yes teacher mata saya memang kecil a.k.a sepet! senyum lebar2. lol*
HAHAHA! memang tak boleh blah time cikgu ckp mcm tu. lol. okay lah malas nak taip. muhehehe! byebye.

No comments :