HOME OWNER FRIENDS LINKIES

21 January 2013

RT by Vinessa Inez a.k.a Clara

DOUBLE WHAT? *agak2 pernah dengar tak?!*
Assalamualaikum *jawab tau!* and Hi. 
weeee~ are never ever getting back together -.- *lol tibe2* 
wahaha! okay actually meera tak tahu nak cerite ape. so tadi mase tengok Setia Hujung Nyawa tibe2 dapat idea nak tulis entri ni. winkwinkk** *keluar bulb atas kepala :p* 
sebelum tu korang pernah tengok cerita "Cinta Bersemi di Putih Abu Abu" ? cerita ni famous time cuti sekolah haritu. now cerita nya dah habis. 


and korang kenal tak dlm team wow yg name dye clara a.k.a Vinessa Inez? hurmm ni gambar dye. 

sweet je kan gambar ni? hoho. 

hari tu bosan meera ade lah tweet and mention name vinessa ni. 


and vinessa ni reply : 


^^whoa~ hehe! btw siapa ade twitter? mehh follow meera. mention for a follow back ;)


jgn lupa follow :D byebye!!

P/S : rasa pelik bila tulis guna warna hitam. biasa pink :p


No comments :