HOME OWNER FRIENDS LINKIES

22 January 2013

Segmen : Jadikan Follower Overload

Assalamualaikum^^ haii. 
rase dah lame meera tak join segmen and GA kan? hoho. so harini meera nak join satu segmen :D 
nak join? tekan banner ni^^
sekarang ni followers meera dah ade 369 :) target nak dapat kan 400. kalau bole lah :p hurmm. tarikh last 21 februari 2013 tau! jom lah join. still ade masa :) meera akan start follow semua peserta mlm ni ;)

KEPADA SEMUA PESERTA : Sorry lah kalau meera follow blog korang lambat sebb biasa kalau hari2 sekolah meera jarang bukak internet ni. tapi jgn risau. meera tetap akan follow korang :D

24 comments :

Ieka XieaRf said...

thanks join. n sorry sebab lambat.

http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-jadikan-follower-overload.html

XOXO, ieka <3 muah =)

sha_kira said...

done follow u..follow me back,tq :-)

http://kkshakira.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload_22.html

shamira said...

Done Follow  follow me back . join sgment yg sma jugak

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jadikan-follower-overload.html

leyha said...

datang membalas kunjungan anda.. done follow...

Qyn Isma said...

Salam ukhwah minni :) Qyn singgah folo sini. Jemput singgah balik :

http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload-d.html

Thnks ;)

Mimie Najib said...

asslmkm.. akk dtng membalas knjngn meera disini.. :)

nurul farhana said...

datang dari segmen yang sama . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

ShalleyaNna said...

jejalan sini wahh,,mesti suka tengok SetiaHujungNyawa nie

http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

DieZaiRa ^^v said...

done follow.. dari segmen yg same !! follow me back ^^V

http://insan03.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

Nao Mei said...

singgah dari segmen yang sama...
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

salam perkenalan...

Ms Fiqstie said...

Dari segmen yang sama jugak !!

Done folo back here :]

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/01/jadikan-follower-overload.html

ieka farhana said...

Salam sorry sebab lambat balas kunjungan anda dah follow sini

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html#comments

kekapas berceloteh said...

done follow :) #398
datang dari segmen y sama.
sudi follow kecik balik >.<

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

CiK Bella said...

dari segmen yang sama

http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Jemput follow Bella & baca entry Bella :)

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

DARI SEGMENT YANG SAMA. ^^

nurul ezzatie zulkarnain said...

dari segmen yang sama .

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Zuliana Abuas said...

dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah like page kita tu sekali eh... hehe.

Kalau ada google+ lagi best, senang tak tgk update citer kat blog ni. :)

http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Ain Dzaya said...

#follow 406halop,
hopefully dapat FOLLOW ramai active bloggers untuk ain masukan dalam bloglist 2013 :D
jemput singgah keblog sambil makan jemput jemput...

latest entri:
bukti join : "Hadiah Misteri"

done follow here :)
bukti join : "Segmen: Jadikan Follower Overload"

Ain Dzaya said...

#follow 406halop,
hopefully dapat FOLLOW ramai active bloggers untuk ain masukan dalam bloglist 2013 :D
jemput singgah keblog sambil makan jemput jemput...

latest entri:
bukti join : "Hadiah Misteri"

done follow here :)
bukti join : "Segmen: Jadikan Follower Overload"

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html