HOME OWNER FRIENDS LINKIES

30 January 2013

Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar

Assalamualaikum :) 
winkwinkk** *suka tulis mcm ni walaupun tak tahu maksud dye ape lol* 
dah lama meera tak join segmen or contest? kan? hoho! tibe2 rase mcm nak join pulak harini.
nak join jugak? tekan banner atas ni^^

so lagu yg meera minat ni of course lah penyanyi dye Taylor Swift *my idol!!!!* kalau boleh nak je meera tulis semua pasal lagu TS. sebab semua pun best-best. tak ada satu pun yg tak best. tak percaya? ehh! seriously?! cuba korang pergi youtube. search lagu TS ni. semua pun best-best^^ malas nak bebel panjang-panjang *walaupun dalam hati sebenarnya banyak nak cakap. muhehehe!* so my favourite song is :
STATE OF GRACE
apa? penyanyi lagu ni siapa? hoho! haii sayang *wahh! sedap kau je meera nak panggil orang sayang!!* 101% mestilah penyanyi lagu ni Taylor Swift! hehe. actually lagu ni ada dlm 2 version *memang lain dari yang lain* satu yang biasa punya. satu lagi yang acoustic. meera suka dengar dua-dua. yang biasa punya sangat lah best! yang acoustic pun apa kurang nya? acoustic punya... .. ehh tak payah cakap lah. sebab kalau korang hayati *cehh! ayat dia! hayati pulak* memang dapat feel nya. lembut dia. memang syok habis. hoho. tak percaya? nak bukti? tengok gambar bawah ni. original printscreen yea. tapi yang ni kite orang chat time akhir tahun lepas kot. kalau tak silap.


haa~ macam mana? percaya? hoho! kalau tak percaya jugak. pergilah dengar sendiri. ni video yang meera "curi" dari papa youtube. HAHA! 


ni yang biasa punya. 
and yang ni yang acoustic punya. 
selamat mendengar dan menghayati^^

btw ni lirik nya : 
______________________________
"State Of Grace"
I'm walking fast through the traffic lights
Busy streets and busy lives
And all we know, is touch and go
We are alone with our changing minds
We fall in love 'til it hurts or bleeds or fades in time

And I never (never) saw you coming
And I'll never (ever) be the same

You come around and the armor falls
Pierce the room like a cannon ball
Now all we know is don't let go
We are alone, just you and me
Up in your room and our slates are clean
Just twin fire signs, four blue eyes

So you were never a saint
And I’ve loved in shades of wrong
We learn to live with the pain
Mosaic broken hearts
But this love is brave and wild

And I never (never) saw you coming
And I'll never (ever) be the same

This is a state of grace
This is the worthwhile fight
Love is a ruthless game
Unless you play it good and right
These are the hands of fate
You're my Achilles heel
This is the golden age of something good and right and real

And I never (never) saw you coming
And I'll never (ever) be the same
And I never (never) saw you coming
And I'll never (ever) be the same

This is a state of grace
This is the worthwhile fight
Love is a ruthless game
Unless you play it good and right

_______________END_______________

sebelum nak nak akhiri *lol* jom layan gambar TS yang meera save dalam laptop. ada banyak sebenarnya. tapi tak kan nak upload semua pulak kan? HAHA!
suka tengok gambar TS yang ni. comel kan? :') yeahh. i know about it.


time ni rambut TS tengah curl lagi.

ladies and gentlemen *bunyi drum! eceyhh! HAHA!* meet my idol, Taylor Alison Swift
 wahh! panjang kan entri kali ni? muhaha! okay. time for study! bye :)
P/S : tengah mencuba untuk menggunakan bahasa melayu yang betul tanpa ada short-short.#EHHH plus rasa mcm entri ni bukan pasal favourite lagu tp dah mcm favourite artist pulak kan? HAHA! peace^^


6 comments :

Cik Atynn Bieyah said...

insyaAllah, kalau akak free akak join.. ^_^

ikin said...

hye comel. thanks for tagging akak. insyaAllah kalu akak free, akak akan join :) sbb skrg ni akak busy sgt belajar drive kt driving school. hihi ^^ gudluck dear :*

Aimi Syafiqah said...

Hai :) Dari segmen yang sama :)
Goodluck :D

http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Aimi minat TS jugak :D

Syah said...

Hai!Jom join GA gempak ni!hadiah menarik mennti anda!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

deno said...

haip! deno dari segmenyg sama! deno folow sini... jemput ke blog deno nanti ya? :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Farah Waheda Wahid said...

datang sini singgah dari segmen yang sama....and followed here

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favorite-saya-by-leeyana.html