HOME OWNER FRIENDS LINKIES

27 January 2013

Settle everything by today :D

Assalamualaikum *ayat first yg memang wajib ada! HAHA! bajet alim meera ni*
hwaa! sekejap je hari ahad dah. kan kan? ni homework tak buat lg. hwahwahawa! *ni nangis ke ketawa pun meera tak tau! lol* harini tibe2 pulak bangun awal. sebelum ni memang tak lah nak bangun awal2. ni kes mlm td meera terlelap pukul 8 lebih. hehe. kalau tak confirm pagi ni bangun lambat lg. so harini plan nak buat homework bg habis dulu. then baru bkak blog ni. ingat kan meera ade join segmen tu? *tak tahu? haaa! pandai2 lah korang per cari sendiri dekat blog archive tuh* lepas siap homework meera pergi BW and follow blog korang ea^^ hehe! okay! byee!

No comments :