HOME OWNER FRIENDS LINKIES

29 January 2013

Siapa nak letak banner atau link dekat blog meera?

Assalamualaikum :) 
winkwinkk** harini punye update? hehe! siapa nak letak banner atau link blog dekat bahagian linkies blog meera ni? hoho! bole je :) korang tinggal kan link blog korang dekat bahagian comment. nanti pandai2 lah meera pergi dekat blog korang and ambik url banner dekat blog korang *bagi yg ada banner* ni kira mcm bloglist la :) hoho! okay. ingat tau. jgn lupa comment^^ ni tak perlu buat entri bagai. just comment your url blog :) rase ngantuk pulak tibe2! lol. bye!

2 comments :

Ain Nadia said...

http://ain-nadia.blogspot.com/

nak2..hihi