HOME OWNER FRIENDS LINKIES

25 January 2013

Tired day! :(

Assalamualaikum *wajib jawab yea* 
hurmm. penat sangat harini. sepatut balik sekolah pukul 12.05 pm. tp di sebbkan ade perjumpaan kelab KH and librarian susah jd nya. balik pukul 2. tunggu ayah balik solat jumaat lagi dah 2 lebih. and tunggu punya tunggu tengok ayah sampai terus pergi bandar. hwaaa :'( serious penat. last2 sampai rumah dlm pukul 4.00pm. hurmm hrmm... ,. esok pulak Meera ada koko lg. hwaaa!! sangat penat! nasib baik minggu ni ada extra satu hari cuti. memang best cuti. tp tu belum tengok pulak homework2 yg berlambak mcm gunung everest! erkk==' hoho. k la. mls nak menaip panjang2. taip panjang2 pun ade ke org baca? kan kan?! sebelum tu ade jugak org tanya kenapa sekarang ni Meera selalu update blog simple "mimple", FYI, ini semua berpunca dgn kemalasan untuk menaip dah ketiadaan idea :> hohoho~~
dah dah! bye!
SO VERY THE HANDSOME! *ehh! suka pulak dgn ayat tu! HAHA*

No comments :