HOME OWNER FRIENDS LINKIES

10 January 2013

TOLONG KLIK UNTUK KHAMIS

wee~ tadi nak tengok iCarly. tp tak de :/ sebab dye ganti cerita ape tah tadi. lupa tajuk dye ape. tp layan je sebab ade One Direction :)
layan cerite tu sampai habis. lol. serious funny! and ade satu video yg bapak dye masuk dlm tempat tidur baby sebab nak tidur kan anak dye yg cute miut!! lol. okay. actually meera nak mintak tolong korang. td duduk2 and baru teringat dah lame tak mintak tolong korang klik kan iklan. hehe! 

Hola! Have you tried KFC’s Mexicano Fiesta app yet? It’s good for a few laughs and winning gadgets too! #KFCpokkits http://my.churpchurp.com/meeraishak/share/KFCPokkits 

Have you checked out the lovely #Windows8 interface? Upgrade now and save more than RM 800! http://my.churpchurp.com/meeraishak/share/Windows8P2

haa! mintak klik 2 tu je. act meera nak beli phone baru bile dah cashout duit ni. -.-kalau mintak ibu dgn ayah? hurmmm. memang lambat lg lah nak dpt. seriously meera minat gila dgn Samsung Galaxy Ace :) ibu kate bole tp kena tambah duit sikit2. ermm ade sesiape nak jual phone tu dekat meera? :p hehehe! so pleaseeeeeeee? thankyou so much :* bye!

No comments :