HOME OWNER FRIENDS LINKIES

03 February 2013

Busy je memanjang!

 Assalamualaikum :)
oleh kerana semalam busy memanjang tak sempat nak BW and tulis entri banyak-banyak. ni pun homework tak siap lagi. nasib baik hari jumaat petang lepas balik seklah sempat buat siki-sikit. tapi tak habis buat lagi. then semalam lagi lah tak sempat nak buat apa-apa. memang tak sempat! semalam malam pulak dah penat teru tidur. rasa macam nak cuti lama-lama je. sekejap je kan dah masuk bulan 2. lagi berapa bulan je nak PMR. hurmm. setakat ni apa yang meera belajar semua okay. cuma macam biasa meera lemah sikit dalam math dengan science. in shaa Allah. lepas raya cina meera tuisyen. hurmm. bertambah-tambah lah kan kerja nanti. tak apa-tak apa. sekejap je kan? :) hehe! okay lah adios! byebye!

No comments :