HOME OWNER FRIENDS LINKIES

17 February 2013

Choi Minho

Assalamualaikum :)
wahhh. terasa sekejap je kan? esok dah nak naik sekolah. tak bestnya! :( kalau boleh nak cuti lagi seminggu. kalau boleh la. homework alhamdulilah semua dah settle. cuma geo je. ade beberapa soalan yg meera tak tahu. pagi tadi meera dah kemas buku semua. malam tinggal nak iron baju sekolah je^^ seminggu cuti. tak sabar nak masuk bulan mac ni!! weee! my birthday. 14.3.2013! jgn lupa bagi hadiah tau!! tp ada part yang tak best bila masuk bulan mac nanti. exammmmmmmmmmmmm!! yeah. exam :( sedih!! btw kenal tak dgn mamat gambar bawah ni? choi minho name dye. meera ni bukanlah tau sangat pasal ni. dekat sekolah ramai sangat cerita pasal dye. so harini meerasearch gambar choi minho ni dekat pakcikk google. btw rasa gambar dye yg bawah ni comel pulak :D chezzz! hoho. kalau nak tahu meera tak berapa minat sgat dengan k-pop ni :) meera lebih kepada yg luar negara mcm Taylor swift, justin bieber and so on :) 
hoho. okay lah bye :) have a nice day readers :>
p/s : actuallu entri ni tak masuk sangat dgn tajuk. HOHO! stay calm and buat tak tahu je okay? =)

1 comment :

Iha Zaliza said...

iha pun tak suka k-pop jugak tapi kita kena respek apa yang orang lain suka kan.. :)