HOME OWNER FRIENDS LINKIES

09 February 2013

Convent girls! + Sambutan Maulidur Rasul

 Assalamualaikum :)
hehe! best sangat tadi. okay meera cerita ehh *konon! HAHA!* actually tadi sekolah meera ada buat Sambutan Maulidu Rasul. tahu memang lambat kan? meera rasa pun banyak lagi sekolah yang baru hari ni. tadi mcm biasa datang sekolah dalam pukul 7.45 am. then sampai sekolah dalam pukul 7.50 am. sampai kena daftar. nak pulak time daftar tu 'kakak scary' ada dekat kaunter. erkk. okay. cakap dalam hati 'be brave be brave meera' hoho. dan akhirnya haha! dengan semangat yang ada. pergi tandatangan. then blablaablaa *malas betul nak taip! lantak lah. HAHA!* btw lepas je majlis tu. "family" meera pergi masuk surau and ambik gambar. lol. ni bukan the real family. ni family main-main dekat sekolah^^ jom tengok gambar ni. muhahaha!
 meera with my 'sister' *kakak main-main*
 'kakak' Ayu, 'adik' Meera and 'kakak Mai' *ehh mcm tu pulak. HAHA! gambar ni goyang!*
 one happy family! haha!!
HAHA! tengok gambar ni memang tak boleh blar yg belakang tuh!!
 HAHA! lawak muka mai
nampak sangat meera senyum "kurang" ikhlas! :p wekk!
tengok gambar ni. tak tahu mcm mane boleh jadi mcm ni. ni tak edit tau! *maybe effect flash camera* cantik kan? =B
 ni la "family" tu. papa + kakak + kakak + adik! actually "family" ni terbentuk masa tahun lepas. kite org kena berlakon untuk kelab drama!
 ni gambar yang terakhir kot untuk entri kali ni. hehe! malas dah meera nak taip panjang-panjang. nak buat benda lain pulak^^ weee~ btw 'mama' dengan 'papa' dalam 'family' ni dah divorce. tu yang gambar 'mama' tak ada. wahahahahahaha!! hehe. okay lah. apa-apa pun meera sayang semua nya! kite orang kawan dunia akhirat. selama kenal dia orang lebih kurang dua tahun lebih ni happy je. semua memahami^^ okay. bye! 
KITA 'FAMILY' SELAMANYA! winkwinkk**
adios! assalamualikum :D

dah baca jangan lupa comment okey ;)

3 comments :

Iha Zaliza said...

comelnye Meera.. fotogenik sungguh adik2 ni, siap ada 'kabus putih' tu lagi even tak edit.. :D

CikMunBlogger said...

WAH , BEST NYE !
TETIBA RINDU ZAMAN SEKOLAH DENGAN KENGKAWAN . HEHE