HOME OWNER FRIENDS LINKIES

08 February 2013

Cuti ;) Happy homework day=='

 Assalamualaikum :)
weee~! sekian lama menghilangkan diri. akhirnya ter'update' jugak blog pink ni! hehe. meera busy lah minggu ni. mane nak buat homework lagi. banyak sangat kerje bila start naik form 3 ni. takpe2. sekejap je ni. kan? nanti bila exam PMR semua dah settle boleh enjoy se'happy happy' nya. ehh ada ea bahasa mcm tu? lol xD haha! ni cuti seminggu maybe sempat lah meera nak update blog ni. hehe! one more thing, omework banyak woo! seriously! nanti meera update yea :) plan mlm ni jugak nak siapkan semua homework. in shaa Allah :) bye!

btw ;
HAPPY CHINESE NEW YEAR, HAPPY HOLIDAY

2 comments :

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Alah, lumrah seorang pelajar kan ;)
Ehemmm ! Amboi, ingat dah abis pmr dah boleh senang lenang ? haha, kalau pada tahun yg sama bolehlah. bila dah naik form 4. Haaaaa ! Masa tu baru Meera tahu :3 Hehe, akak pun bnyk gila jugak kerja sekolah -_-

Meera Ishak said...

@Ƞurul Ƨyafiqah kan! banyak sangat. tak pe nanti kita buat bagi habis yea akak? ;)