HOME OWNER FRIENDS LINKIES

01 March 2013

March -My Birthday! -Happy 1 year blog!

Assalamualaikum :) 
wahh rasa dah lama jugak meera tak update blog ni kan? hee~ sorry sorry. busy la. bukan tak nak update. sekarang pun meera dah jarang join GA/segmen. hwaaa :'( rindu nya nak join. kalau nak join pun kena ada masa yg sesuai jugak. hurmm ape2 je lah kan? ada masa meera join okay :D btw kalau ada apa2 GA/segmen yg best mohon comment link yea? :)
so sekejap je kan dah masuk bulan mac! bulan yg meera tunggukan selama ini. nak tahu kenapa? :D jengjengjengg!! hehe. actually banyak bende yg special berlaku pada bulan mac! okay jom meera list kan!! 

1. 1 March : BIRTHDAY JUSTIN DREW BIEBER YG KE-19 :* 
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!! I LOVE YOU! :D
2. 9 MARCH : BIRTHDAY KAWAN MEERA, AINA ;')
3. 19 MARCH : BIRTHDAY KAWAN MEERA JUGAK, HALIZA! 
4. 14 MARCH : BIRTHDAY MEERA!!!!!!!!!!!!!
HEHE! nampak list yg no 4 tu? yeahh 14 mac nanti genap lah meera sebagai manusi berumur 15 tahun :') hehehe! nak hadiah? :O ohhhh! bole lah? hehe. main2 je la.
tu je lah kot meera nak update :) dah bace korang comment tau!!
bye! assalamulaikum.
btw harini cukup setahun dah meera berada dlm dunia blog ni :') awwww! happy birthday my little pinky blog :* i do love you!!