HOME OWNER FRIENDS LINKIES

30 March 2013

1 hari lagi :(

Assalamualaikum :D
so mcm mana? cuti sekolah pun tinggal satu hari je. harini dah hari sabtu. esok ahad? hmm. rasa sekejap je kan? naik sekolah je dah 1 April. whoa. bayang kan!! dah masuk 4 bulan dah rupe nye. homework korang mcm mane? dah siap? meera punya hw dah siap dah. hee~ alhamdulilah. tp maybe ade lah main 'skip' sikit2 :3 wahaha. bukan sengaja tak nak buat. tak faham-,- isnin sampai sekolah main copy2 pulak. hee~ haha. okay :x jgn ikut perangai meera k? haha. so bila semua dah settle *homework + iron baju + kapur kasut + buat jadual* meera FREE :B so bila dah free bole lah meera BW blog esok. yeah^^ jgn risau. meera nak siap kan semua mlm ni jugak a.k.a sebelum esok dah siap semua. hehe. happy^^ nak suruh meera BW blog korang? komen url blog korang tau.. 
dah la.. meera nak pergi buat header baru^^ hehe. okay byebye.

3 comments :

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wah bagusnya dia dah siap semua kerja. haha. Akak hw hurm ada lagi yg belom dibereskan TT.TT

Diari Si Gadis Specky said...

Seronok baca entri Meera :) BW lah my blog : http://diarisigadisspecky.blogspot.com/ Jangan lupa follow sekali (kalau rajin) Saya dah follow awak dah ! :D

Ct Noraishah said...

wahh..teringat zaman sekolah dulu2. dah cuti panjang nak masuk balik liat hehe