HOME OWNER FRIENDS LINKIES

24 March 2013

22 RANDOM FACTS ABOUT ME

Assalamualaikum :)
Actually lama Meera nak tulis pasal ni. Tp mcm biasa... Kemalasan melanda. Hahaha. Okay, sebelum meera start nak tanya ni. Mcm mana cuti sekolah ni? Ada plan nak pergi mana2? Kalau ada jgn lupa share!! Okay let's get start it..
22 RANDOM FACTS ABOUT ME
1. Minat gila2 dekat Taylor Swift. Dlm erti lain Meera ni "Swifties".
2. Suka warna soft pink *-* Ya Allah. Cantiknya!!!!!
3. Minat ; Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction, Cole Sprouse.... *Beliebers, Directioners, Bros Sprouse*
4. Dpt 3A2B dlm UPSR (BM Pemahaman : A. BM Penulisan : A. Mathematics : A. Science : B. English : B)
5. In relationship with Niall Horan (a.k.a SINGLE)
6. Dlm One Direction, Meera paling minat/suka Niall Horan. Sebab dia cute :x CUTE!!!
7. Sikap jd sombong untuk org yg baru kenal/tak rapat. Gila untuk org yg dah lama kenal/rapat.
8. Nasi goreng kampung my favorite!!! Dgn milo ice. Yummm *jd lapar tiba-tiba :(*
9. Meera sekolah dekat SMK Canossian Convent, Kluang.
10. Subjek paling Meera suka : Bahasa Melayu *I'm good in penulisan -cehhh show off-*
11. Pernah tulis 'novel' sampai bab 11. Tapi Meera delete sebab marahkan seseorang tu *sayangnya. Lepas dah delete baru nak menyesal :x*
12. Bercita-cita untuk menjadi seorang penulis novel yg terkenal suatu hari nanti mcm Ain Maisarah *in shaa Allah. Doakan tau?!*
13. Dulu Meera ada 1 group ni. Kita org BFF. Tp sekarang dah tak :x *Larvae Gurlz in memory*
14. Ain Nabiella, she my true BFF *kita syg awak. Demi Allah*
15. Tahun ni Meera akan menduduki PMR.
16. Pernah sabotaj 'seseorang' masa darjah 6 *okay ini kerja berkumpulan. Bukan Meera buat sorang-sorang k?!! Hehehe*
17. Dlm banyak-banyak kenangan yg paling indah dlm hidup Meera, pergi camping dgn kawan-kawan masa darjah 6.
18. Ada 'papa', 'mama', 'kakak 1', 'kakak 2', 'kakak tiri 1', 'kakak tiri 2', 'kakak tiri 3', 'mummy a.k.a nenek', 'daddy a.k.a atuk' dekat sekolah. Hahaha. Senang cerita ada keluarga 'olok-olok' dekat sekolah.
19. Nazera, Mai and Nazihah, kawan yg Meera paling rapat dekat sekolah.
20. Ezza Natasha... Dia yg selalu Meera luahkan perasaan. She knows everything about my secret *erkk. Tak semua kot. LOL*
21. Masa tulis entri ni Meera tengah lapar!!!!!
22. Meera pilih untuk tulis 22 facts sebab lagu Taylor Swift, 22. Hehehe.
okay. Ini je kot. Terasa lepas je publish entri ni Meera nak buat lg satu entri. Entri pasal apa?!!! Tu kena tunggulah yea =D okay. Dah baca jgn lupa comment tau. Byebye. Assalamualaikum.

2 comments :

Farra Atiqah said...

swiftie?? same laa <33
http://farra-izzaty.blogspot.com/