HOME OWNER FRIENDS LINKIES

04 March 2013

Crush? HEHE!

Assalamualaikum fellas :) 
mcm mana harini? okay? sihat? :D tak sihat? alalala~ kesiannya! pergi makan ubat k? :') heee~ nak tahu tak? hehe! tak pe lah tak payah tahu. :p wkwkw! lol. chill main2 jeh. hehe. korang ade crush tak? ade? :O ohhh. siapa siapa? hehe! actually harini bukan nak cerita pasal crush sangat. saje je. bosan-.- homework dah siap? baju dah iron? btw harini sekolah meera tukar jadual kelas lagi. LAGI! haihh. tak suka betul lah. kalau sebelum ni meera just pakai baju sekolah *baju putih kain biru tu* 2 hari je. hari isnin dgn jumaat. so tak payah nk iron hari2. tp sekarang dah tukar jadual meera kena pakai baju kurung sekolah hari isnin, selasa dgn jumaat-..- ohh sungguh menyiksakan nak iron!! tak suka nya!!!!!!!!! -.-ni pun meera rasa akan ade perubahan jadual waktu lagi. tunggu je la-.- okay lah. nak sambung buat lukisan ptg td :) in shaa Allah kalau rajin meera upload dekat next entri okay? :D bye!
assalamualaikum.
btw meera ada crush baru! BARU :P ohhh. senyaplah :x hehe.

No comments :