HOME OWNER FRIENDS LINKIES

25 March 2013

Kerja kursus Sejarah PMR -entri bergambar-

Assalamualaikum :)
hehe. tiba2 rajin pulak nak menaip. pagi2 tadi meera dah keluar rumah. erkk rasa tak la pagi sangat. HAHA. tak sempat pun nak sarapan. LOL. actually meera keluar pergi buat kajian untuk kerja kusus sejarah form 3. hmm... mcm2 kite org buat tadi. best ;D siap makan lg. tp meera makan sikit je. ni bukan kes diet ke ape. mula2 memang rasa lapar. tp td makan sikit dah kenyang-.-' pelik tp benar.
with my "kakak", Mai.
Me, Mai and Hidayah.
ni Nazera dgn Nazihah *nampak spotlight dekat belakang tuh? HAHA*
ni jiran Meera, Nuriz.
with owner kedai makan Al-Huda.
HAHAHAHAHAHAHA-.- muka kita org tak jelas sebab ambik gambar jauh. ni sebab nak nampak kan sign board atas tu *hantu tanpa muka. LOL!!*
nak tahu kite org buat pasal apa?! ni haaa. tadaaaaaa.....
 roti canai. yummm!
ni roti telur. hehe. okay. tengok je. HAHA! 
okay. actually tadi nak taip entri lain. "tertaip" entri pasal ni pulak. HAHAHA! okay byebye. Assalamualaikum. dah baca? comment! :p bye.







2 comments :

Aisar Shazni said...

wahh~bgus2 ^^ dh start buat kje kursus..kitorg kt sni dlm proses nk start jgk.tgh cri mse yg sesuai je ^^