HOME OWNER FRIENDS LINKIES

23 March 2013

Lebah Ohh Lebah

Assalamualaikum :)
ya Allah. lamanya rase meera tak update blog ni. lol. btw harini nak cerita pasal lebah. ni bukan kes meera kena sengat dgn lebah ye. BUKAN! sebenarnya mcm ni. sekolah meera exam. tp hari tu kita org start awal. sebb nanti ramai cikgu busy sebab nak umumkan result SPM untuk kakak2 senior tahun lepas. exam Geo semua okay *-///- Ya Allah sumpah Geo susah!!!* habis exam geo. kite org di benarkan keluar kelas. tp sekejap je. meera just selak sikit2 KH. sebab KH memang langsung tak sentuh ape2. hmm. sedih :< tp nasib baik soalan KH td senang. alhamdulilah. okay2 back to topic... cikgu edarkan kertas soalan. budak2 belakang ade yg menjerit tiba2. ingat kan ape. rupa2 nya ada lebah. beberapa minit lepas jawab kertas KH tu tiba2 cikgu bangun. first pandang nampak pelik. yelaa tiba2 cikgu bangun. 
satu kelas dah menjerit sebb lebah tu dtg dekat kite org. yg tak boleh blar time dye dtg dekat sebelah kawan meera, Jivani. meera dah tarik kerusi nak jerit. then cikgu ambik kertas pukul lebah tu. lebahtu jatuh. duhhh kesian :') ahaha. then cikgu pijak lebah tu smpai mati :x erkkk. satu kelas mcm "uhhhhh" riaksi dye org mcm2 ade yg ketawe ade muke yg mcm kesian dekat lebah pun ade!! hahaha. suasane kelas jd bising. 5 saat lepas tu kelas jd sunyi mcm biase sebb focus jwb kertas KH. muhahaha.
lol. the end..... entri ni ingt nak publish hari khamis. tp kemalasan melanda. so harini je la meera publish. wahaha. okay ape2 pun HAPPY HOLIDAY :) bye!