HOME OWNER FRIENDS LINKIES

13 March 2013

My birthday- 14 March.

Assalamualaikum *mohon jawab dgn ikhlas yea? :)*
ya Allah tak tahu lah apa yg jadi dekat Meera sejak akhir-akhir ni. nak bagitahu pun tak tahu mcm mana nak bagitahu. tp kalau bagi tahu pun malu *ececeyhh! HAHA!* maybe ni kot feeling budak yg nak masuk 15 tahun *pulak? erkk. btw 14 mac ni birthday meera. wooolala~~* hehe. yeahh. seriously. esok 14 mac birthday meera yg ke-15. awww :* sweet fifteen. hoho. nak hadiah? bole? :* aumm. main2 je k! 15 tahun? yep. 15 tahun lah meera ada exam besar. PMR! batch yg terakhir lg. wish me luck yea? doa kan meera dapat straight A tau! *amin* ermm. sejak2 ni. meera rasa mcm tak tahu nak update ape dekat dalam blog ni. tak ada idea. otak kosong :( sedih je bila tak dapat idea nak update. bila tak update views makin lama makin menurun :( bertambah lah sedih. yelaa blog meera tak la famous mana kan? hee~ okay lah. rasa ngantuk pulak --' bye! jgn lupa esok, 14 MAC 2013!! hehe :P bye. assalamualaikum.
taylor swift punya Red Tour start harini *13.3.13* tp syg meera tak dapat pergi :'( hwaaa!
 P/S : tak sabar nak tengok music video 22!!! ;D night :* adios.

4 comments :

Niena Reen said...

wahh.. happy birthday... 15 mac my turn pulak. hikhik. btw, adorable taylor. :D

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday dear...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan di dunia dan juga akhirat...

Meera Ishak said...

@Niena Reen terima kasih ye :) esok birthday kan? happy birthday :p haha.