HOME OWNER FRIENDS LINKIES

03 March 2013

Selamat Malam Bloggers! ;)

Assalamualaikum :)
baru je plan sabtu and ahad nak update blog. tp-.- erkk. takbole sebab tak ade laptop. hoho. tak tercapai lah ajat. tp sekarang laptop dah ade. masalah lg esok isnin. takut tak ade mase nak update :'( sedih kan? lol. wahh. happy je sebb blog meera dah berumur 1 tahun 2 hari. lol. pelik? tak payah nak pelik sangat. blog korang pulak? dah berape tahun?^^ jom lah kongsi dgn meera. alaaaa~ nak tahu :D please please. lol. so maybe kali ni meera update simple je kot. malas nak taip. sebab esok sekolah. nak tidur! :D good night :* 
bye Assalamualaikum.
btw something yg mengembira kan terjadi pd meera harini :) ya Allah. tak pe ade masa meera cerita okay? night :* adios!

1 comment :

Iha Zaliza said...

blog iha dah nak masuk 3 tahun, tapi baru rasmikan bulan 7 tahun lepas.. rasa semput nak jaga belog tua ni.. :D