HOME OWNER FRIENDS LINKIES

10 April 2013

Buli.

Assalamualaikum :)
rasa lama dah tak update blog sejak naik cuti hari tu. kan? :D hmm. korang ada dengar pasal yg budak kena buli tu? actually meera pun baru tahu td *time balik sekolah* bukak fb. then nampak 'sorang' ni share satu gambar. tengok mcm best. meera tekan gambar tu. then keluar lah segala maklumat pasal buli tu. hmm.. bukak twitter ada pulak trending #ijatsyafiq. and what?! pembuli tu sama baya dgn meera. 15 tahun! i mean 15 tahun kot? dah ada kes mcm ni. heboh 1 malaysia pulak tu *lol. maybe!* ada jugak meera bukak video buli tu dekat youtube. tp   meera tengok tak sampai pun 10 saat. meera dah tutup video tu. huhh? serious tak berani nak tengok video yg mcm tu. seram!! dah la mls nak cerita pasal tu. btw meera ada lg satu cerita. tp tu meera cerita dekatnex entri la ea? bye :D

KEPADA PEMBULI DI LUAR SANA : 
TAUBATLAH :) TAK GUNA PUN NAK BULI2 ORG NI. BUAT DOSA JE. BYE!

No comments :