HOME OWNER FRIENDS LINKIES

01 May 2013

Hello May!

Assalamualaikum.

MID-YEAR EXAM
whoa! mcm tak percaya sekejap je dah masuk bulan 5! its may! -- err actually tak lah terkejut sangat. wahaha. masuk je bulan 5 semua budak UPSR and PMR takut! *SPM lambat lagi kan?!* hwaa ;( nanti ada trial untuk PMR! takut woi. siapa yg tak takut. ni pun 14 mei dah start exam untuk setengah tahun. semua nak kena study dari buku form 1 sampai form 3! 3 tahun punye belajar :( banyak! so start harini dah kena study *tak pun sebenarnya--* subjek yg meera takut sc, math, geo, sejarah, bm, bi, kh and agama *tu sebarnya senarai semua subjek. lol* yela. masuk dari form 1 kot masuk. banyak! apa2 pun wish me luck okay? :') ermm. tengok betul2 lama kan meera tak update blog-.- haha. tau dah. actually tak tau nak update ape dah.

geez-.- ni pun update main ckp je ape nak ckp. tajuk lain, isi entri lain--' kan ke pelik tu? :o hoho! k la. bye! 

HAPPY LABOUR DAY 
*terima kasih la banyak2. sebab hari pekerja meera cuti. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAA! okay bye!*

3 comments :

Jamyl James said...

Good Luck !
may Allah bless in you ..
...

Jamyl James said...
This comment has been removed by the author.