HOME OWNER FRIENDS LINKIES

20 May 2013

Mr. Squirrel

Assalamualaikum.
hehe. harini exam habis! whoooaa! actually belum habis lg :p haha. esok exam bahasa cina, tp meera tak ambik-,- lol. buat ape ambik. kira 1-10 dalam bahasa cina ye tahu. lg ckp benda yg bukan2 pun tahu dlm bahasa cina. ni semua kawan2 ajar :p tu lah. bila hari2 dengar dye org ckp cina nanti mcm automatik bende tu translate sendiri dlm kepala otak. oh! lupa rabu ni exam sivik and seni. and.... entri ni bukan nak cerita pasal exam. haha! nampak tajuk? ofc! nak cerita pasal tupai! 

cerita dye mcm ni :

lepas je habis perhimpunan pg td. kite org semua naik kelas. lepas tu meera tanya kwn meera jam pukul berapa and start exam pukul berapa. kawan meera ckp ada lg 15 minit nak baca buku. meera ambik la buku dlm beg and ajak kawan meera masuk *biasa kalau exam, classmate meera suka duduk luar kelas. sebab senang takpayah nak keluar letak buku balik. beg kite org dekat luar* so meera dgn kawan meera masuk la. duduk dekat tempat kite org. then masa kite org masuk ada sorang lg kawan meera masuk. duduk tak sampai 15 saat. meera nak pusing belakang nak tanya masuk ape. lepas tu tiba2 kawan meera yg lagi sorang ni menjerit. kuat! huhh! meera tak sempat nak pandang mana2. meera pun jerit sekali bila nampak kawan meera yg jerit ni tiba2 naik atas kerusi. haha! kawan meera yg lagi sorang pun dah jerit. kite org jerit. sampai lah kawan2 yg dekat luar ckp ade ape. *time ni meera tak tau lg sebab ape dye jerit. LOL* dye ckp ada e tupai. haihhh. dgr je dye ckp mcm tu meera terus jerit lari keluar kelas. yg budak ni pulak still diri atas kerusi sambil jerit. hahaha. serious. satu kelas dah mcm ape tadi. jerit jerit! tu je lah kite org. well~~ perempuan! tupai suatu benda yg comel tp agak "menyeramkan". then jerit punya jerit sampai rasa dah takde suare sebab asyik jerit je td. hahha. then miss chew *my math teacher* tanya ada ape.

MISS CHEW : whats wrong?
WE : SQUIRREL! *sambil jerit sane sini*
MISS CHEW : quiet. its exam time. everybody go inside the class. go.
WE : *dgn muka yg mcm baru kena histeria still takut nak masuk*

then muncul lah beberapa org classmate meera yg agak "brave" masuk dlm kelas bawak penyapu xD *okay tu lawak!!* dye org halau tupai tu. cikgu math meera pun ade dye tolong sekali. haha. akhir nya tupai tu berjaya keluar kan diri dye lalu pintu belakang kelas. and masa tupai tu keluar kite org still jerit sebab tupai tu mcm nak dtg dekat-,- main2 punya tupai!

MISS CHEW : saya rasa tupai tu bole kena heart attack bila dengar you semua menjerit tadi.
WE : HAHAHAHAH.

okay. this is the best experience! cehhh. haha. tupai tupai.. kenapa lah muncul time tu. habis 15 minit lepas tak dpt baca buku sebab kau. tp takpe. sebab tupai tu kite org jawab paper dgn happy :D muhahaha! 

okay. nanti cuti sekolah meera update banyak2 mcm dulu. biar dashboard korang penuh dgn entri meera je. kk? :D bye!!

sorry kalau ade typo ke ape! tak sempat nak check. nak out ni. byeeee

1 comment :

Mi Sun Lee said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade jewelries~
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://fifteenpril.blogspot.com/
http://twinscraftlife.blogspot.com