HOME OWNER FRIENDS LINKIES

07 June 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate

Assalamualaikum :)
Hari ni nak join GA lagi. Weee! Excited sebab hadiahnya coklat! Siapa je yang tak suka coklat? *kecuali orang yang sibuk nak diet tu* hehe^^ lagi best bila menang korang boleh mintak untuk tulis apa je atas coklat tu. 
GA ini berlangsung selama seminggu. Apa lagi? Jom join. Tekan banner atas ni. 
Birthday ibu dah nak dekat. Mana tahu kalau menang ni boleh bagi ibu. Tak pun bagi ayah sebab hari bapa pun nak dekat dah! :)



P.S : nampak coklat atas tu. Err, tiba-tiba rasa lapar!

6 comments :

HaniesSofea_98 said...

hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Acik Liena said...

melepak di atas tempat yang same!..blogwalking+follow back...http://acikliena.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

muslimah sejati said...

assalamualaikum , melamar sini :D jom singgah blog saya (: ALL THE BEST :D

http://awekbananana.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Nur Aqilah said...

hey, singgah dr segment sama. jom singgah blog sy. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Iedya Abdullah said...

assalamualaikum. dari segmen yg sama. singgah sini. kalau sudi jemput singgah & follow. :)

http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Nurin said...

suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html