HOME OWNER FRIENDS LINKIES

06 June 2013

Lapar :(

Assalamualaikum! :(
Hwaaa! Meera ni kalau malam-malam je mula lah lapar. Bila pergi dapur check apa-apa yang boleh makan. Hmm. Result dia hampehh sebab tak ada benda nak makan. Nak pulak ni ibu belum pergi beli barang dapar. Biskut tak ada, milo tak ada, susu tak ada, roti tak ada dan semua pun tak ada! -_- Aiyoo! Ni lah padah bila orang suruh makan petang tak nak. Kenyang lah apa lah! Sekarang lapar tak ada benda nak makan. Haa! Berlapar lah sampai esok pagi. Esok pagi tunggu sarapan je la. 
Jumpa gambar ni dekat We Heart It! Sedap nyaaaaaaaaaa :'(
k la nak sambung edit blog Miss AMNN. Siapa Miss AMNN? nak tahu? In shaa Allah nanti Meera update pasal AMNN ni okay?! bye.
BTW, dah tengok MV baru Taylor Swift ft. Ed sheeran - Everything has changed? Adorable! Ni yang rasa mcm nak ship TED♥ Hehehe!

No comments :