HOME OWNER FRIENDS LINKIES

08 June 2013

Selalu Meera suka hari jumaat, tapi jumaat kali ni?

Assalamualaikum and hello bloggers!
Siapa yang tak suka hari jumaat? Hari terakhir sekolah dalam seminggu. Hari terakhir bekerja sepanjang hari, sebab biasa kalau kerja ni hari sabtu half day kan? Tapi bagi untuk budak-budak sekolah macam Meera ni lain pulak cerita bila tiba jumaat ni *semalam* tahu kenapa? Hmm! Sebab cuti sekolah dah nak habis. Whoa! Wait, dah dekat 2 minggu rupanya cuti sekolah. Tak perasan pun=,= Homework? Meera punya homework just salin rumusan folio sejarah dengan kerja lukis-lukis. Alhamdulilah dalam satu hari je dah boleh siapkan semua. Tapi.. rasa tak puas pulak cuti :( Rindu dekat kawan-kawan. Tapi.... naik sekolah nanti terus dapat result untuk exam setengah tahun ni. Duhh! Susah-susah! Ni yang tak suka bila tiba hari jumaat. Bila tiba hari jumaat maknanya sekolah dah nak dekat. Lepas ni trial untuk PMR pulak. Apa nak buat kan? Hmmm. Selamat malam.

No comments :