HOME OWNER FRIENDS LINKIES

01 September 2013

Post terakhir sebelum PMR❤

Assalamualaikum :) 
Hehe. Rasa dah lama tak post dekat blog ni. Last post bulan 6 ke 7. Lamanya! Kalau nak ikutkan memang Meera dah tak berapa nak aktif dekat blog sejak tahun ni. (Or maybe tahun lepas kot?) Yela, tahun ni PMR. Meera dah jarang bukak blog. Facebook pun sama. Kalau bukak pun sekejap je. 

*First day raya dekat rumah nenek Meera. Tahun ni warna kelabu*

Pageview dah lebih 10000+ Haha. Insane! Serious tak percaya. Btw, still tak terlambat lagi kan nak ucap SELAMAT HARI RAYA? :') Maafkan Meera kalau Meera ada buat salah dekat korang semua. Manalah tau kan, dalam banyak-banyak post Meera ni ada yang korang terasa? Minta maaf ya! And sorry lah kalau Meera tak reply msj korang dekat facebook. Meera onl facebook sekejap je. Lepas tu terus log out. Sorry sorry sorry! 

*Meera print screen ni minggu lepas xD*
Sorry sis Ain Dzaya and sis CT Noraishah, Meera tak dapat nak BW blog sis. In shaa Allah, lepas PMR Meera akan BW okay? Terima kasih lagi sebab comment dekat post Meera banyak-banyak! Haha. 

Homework!

Okay lah. Sebelum Meera akhiri *cehh ayat!* post ni, Meera nak minta maaf lagi sekali kalau Meera ada buat salah dekat korang. Maaf kan yea? :') Nak minta korang doakan Meera dapat jawab PMR dengan tenang. Amin.
Bye! Assalamualaikum. Jumpa korang lepas PMR nanti.


2 comments :

Jamyl James said...

Ehh ..
sama la warna kelabu ..
haha ..

Jamyl James said...

ehh ..
sama la tahun ni warna kelabu ..
hehe ..