HOME OWNER FRIENDS LINKIES

20 December 2013

Contest Azam Hijrahku by Dunia Zumal

ASSALAMUALAIKUM
Hehe, tadi tengok cbox. Abang Zumal jadi followers Meera yang ke-450. Meera nak follow balik blog abang Zumal ni, then ternampak abang Zumal ada buat GA. Jom ramai-ramai kita join GA abang Zumal ni^^
Nak join? Tekan banner atas ni^^
Azam hijrah ku ialah untuk terus berusaha tanpa berputus asa. Since keputusan PMR Meera yang baru-baru ni lebih banyak B dari A, tahun 2014 ni Meera nak lebih focus. In shaa Allah. Meera jugak nak jadi anak lebih soleh. Paling penting tahun depan tak nak tinggal-tinggal solat dah :)
Btw, Meera ada terbaca pasal kucing abang. Hmm. Mesti sedih kan? Kucing Meera dulu hilang taktahu dekat mana. Lama tak balik rumah :')
Adios!

5 comments :

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Terima kasih krn Meera sudi join. Good luck ok :)

Mawardi Yunus said...

salam,
saya mawardi yunus nak ajak awak join kontest kt blog saya . Peluang untuk memang memang cerah. Seramai 16 orang pemenang dicari untuk kontest U-Blogger. Jom sertai cepat~ http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

tq :)