HOME OWNER FRIENDS LINKIES

08 December 2013

December?

Assalamualaikum. Hi *lambai tangan*
*ni gambar masa class party*
Dah lapan hari pun masuk bulan 12 ni :b Meera baru sibuk nak update entri. Tu lah kalau jadi bila malas nak menaip. Ckp pasal masuk bulan 12 ni, hm tak lama lagi keputusan PMR nak keluar dah. Kalau tak silap keluar results 10.12.13 ni? Rasa memang betul. Maksudnya tinggal 2 hari je (!!!) Haha, siapa yg tak kecut perut. Tapi serious Meera ckp, masa PMR memang Meera tak serious. Haihh, nak menyesal? Dah terlambat pun. Doa je lah :) *ape yg Meera buat tak nak lah cerita dkt sini. MALU -////-* tp apa-apa pun korang doakan Meera ye? Doakan untuk semua batch '98. Minta-minta semua dapat keputusan yg cemerlang. AMIN!
Hehe. Meera update simple je harini. Lama sangat tinggal blog ni. Berhabuk. In shaa Allah, blog ni akan bertukar wajah tak lama lagi. Tp sikit je lah. Malas nak edit banyak-banyak :b hehe.
Jumpa dalam entri yg seterusnya! 
Bye. Assalamualaikum.

Kepada mangsa-mangsa banjir, jaga kesihatan korang tau! Jgn main air!

No comments :