HOME OWNER FRIENDS LINKIES

12 December 2013

Kalau esok hari terakhir Meera?

ASSALAMUALAIKUM
Wah tajuk bukan main lagi kan? :b hehe! Sebenarnya macam ni, tadi Meera bukak ask.fm. Bila Meera bukak ada "someone" tanya soalan. Dia tanya ;
Haha! Antara banyak soalan yang korang tanya, soalan ni yang paling menarik! Menarik untuk nak jawab. See, siap buat entri lagi :b *act saje je. Haha. Takde idea nak bebel apa. Tulis entri ni pun jadi lah* 
--Err, sorry bebel. Tapi bawah ni jawapan untuk soalan tu--
Benda pertama yang Meera nak cakap; TERIMA KASIH! Terima kasih dekat ibu & ayah Meera sebab dah susah payah besar kan Meera, jaga makan minum, bagi tempat duduk yang selesa *laptop! internet! haha! handphone*, baju and semuanya lah! PERFECT! Tak pernah pun ada yang kurang. Bagi Meera belajar :) Semua tu dah cukup. Meera nak ucap kan terima kasih dekat semua orang yang pernah hadir dalam hidup Meera (bestie! cousin, Fira! kawan-kawan!), bayang kah lah kalau korang takde dalam hidup Meera sebelum-sebelum ni mesti Meera susah kan? Yelah, korang dah banyak dengar isi hati Meera. Dengar Meera nangis malam-malam. Sudi dengar apa yang Meera nak luah kan. Terima kasih! :) Kalau memang betul esok hari terakhir Meera *jodoh, maut semua nya di tangan Allah kan? Siapa tahu kalau betul ke? :)* halal kan semua nya okay? Halal kan apa yang korang dah bagi dekat Meera. Maaf kalau sebelum-sebelum ni ada yang sakit hati sebab salah Meera sendiri. Sorry! Maaf kan tau?! Nanti kalau Meera dah takde, jgn lupa sedekah kan al-fatihah *lap air mata* . Haha! Ter"emo" pulak :') 
Haha, okay tu je lah jawapan untuk soalan tu. Memang banyak lagi nak cakap. Tapi... kalau tulis satu persatu memang sampai esok pun tak tentu siap lagi entri ni kan? :b
UNTUK ORG YANG TANYA SOALAN TU : You made me cry! Haha :'D
Bye! Sorang korang 

No comments :