HOME OWNER FRIENDS LINKIES

19 December 2013

Keputusan.

ASSALAMUALAIKUM
Yang ambil PMR macam mana keputusan korang? Apa pun yang korang dapat tahniah! Meera? *lap air mata* alhamdulilah, okay lah kot? Takde yang fail, C & D pun takde. Ada A dgn B. Cuma A tu tak berapa nak banyak. Hehe. Memang sedih apa yang Meera target tak dapat. Nak buat mcm mana. Orang ckp menyesal pun dah tak guna sebab benda tu dah lepas pun kan? :')
Form 4 nanti Meera rasa nak ambil aliran perakaunan. Tak pun apa je aliran yang ada kena dengan penulisan. Wuuwu~ Hehe, apa pun tunggu je lah tahun depan.
Stop crying, wipe your tears. Stand ahead, move on. Start a new life. Everyday is a second chance. Allah always with you 
Adios!
P/S : Tak nak lah bagitahu Meera dapat berapa :'( Tak rasa nak bagitahu lagi. Hmm, yg pasti memang bukan straight A lah. 

1 comment :

Niena Reen said...

Tak mengapa sis.. PMR bukan penentu segalanya.. Masih banyak peperiksaan lain yang sis boleh buktikan kejayaan sis! :D Apa pun result kita, yang penting kita jangan give up dan terus berusaha! :)