HOME OWNER FRIENDS LINKIES

18 December 2013

PMR PMR PMR!

ASSALAMUALAIKUM
Tahu kan esok keputusan PMR tahun ni akan keluar? Hanya Allah je yang tahu macam mana Meera rasa sekarang ni *dupdapduuuupdap* Adakah esok Meera menangis sebab gembira? Atau sebalik nya? Hmm. Serious takut! BERDEBAR! Rasa macam tak nak je pergi muncul kan diri dekat sekolah esok. Nak duduk dalam bilik, kunci pintu bilik, nangis sorang-sorang. Ha ha ha :( Untuk semua batch 98' yang nak ambik result esok, GOOD LUCK okay? Meera doakan semoga semua batch 98' dapat keputusan yang cemerlang. Amin.
Ya Allah, Engkau permudahkan lah segala urusan kami pada esok hari. Amin.
Saja update awal. Mana tau esok Meera sedih sangat sampai tak boleh nak update. Hehe! Doa kan Meera ya? :)
Adios!
P/S : Korang ada instagram? Follow Meera k? http://instagram.com/meeraishak98. Nak Meera follow back? Tinggal kan username korang dekat comment bawah ni! :)