HOME OWNER FRIENDS LINKIES

25 December 2013

Random.

ASSALAMUALAIKUM
Berapa hari dah blog ni menyepi, takde post sebab balik kampung. Hihikss, sama macam sebelum ni. Tapi sebelum ni lagi lama kot. Berbulan-bulan. Memang cadang lepas je dari PMR nak aktif balik dekat blog. Tapi lepas je exam, hah! Tak aktif pun. Haha. Sibuk dengan aktiviti lepas PMR pulak. Tahun depan? Hmm, tak tahu lah apa jadi pulak dengan blog ni. 
Baju, beg, kasut & barang-barang sekolah dah beli? Meera satu pun tak beli lagi. Haha. Rasa esok baru nak start pergi beli. Lagi satu, tengah fikir. Sama ada tahun depan nak terus jadi librarian or tak. Tak decide lagi!
Tak tahu lagi nak bebel apa, hmm. Adios!

No comments :