HOME OWNER FRIENDS LINKIES

09 December 2013

Yeay! Blog dah bertukar.

Blog dah bertukar? Bertukar jadi apa? Transformers? Haha. Tak la :3 Blog Meera bukan nya robot boleh bertukar-tukar. Actually, blog ni dah Meera tukar sikit-sikit malam tadi. Memang tak nak tukar semua. Yang Meera tukar just header, gambar and beberapa lagi. Tapi maybe Meera akan tukar lagi sikit. Hehe. Semalam Meera buat header je dah berapa jam *ni semua sebab lama sangat tak guna photoshop. Dah lupa :b* adjust size semua. Memang susah sebab dah lama sangat tak edit. Lupa semua. Hehe.
*ni sebelum edit*
Yang atas ni pulak selepas edit. Memang Meera tak tukar semua. Cuma nanti gambar dekat sidebar tu Meera nak tukar jugak. Tapi s2 Meera punya bateri tak betul-.- so nanti bila dah betul baru Meera tukar. Dekat header yang baru ada '' gambar kucing. Comel kan? :b Meera pun tak tahu kenapa Meera letak gambar tu dekat situ. Haha.
Pendapat korang tentang perubahan ni? Comment ye ;)
Adios!


2 comments :

Niena Reen said...

Ihih.. Comel letew.. Saya pun tengah fikir2 nak buat header.. :)