HOME OWNER FRIENDS LINKIES

09 June 2014

Internet.

Assalamualaikum
Internet? Ni lah salah satu punca kenapa Meera tak selalu update blog (selain malas nak menaip. Opss? Haha) Dulu internet takde lah lambat macam sekarang ni. Dulu kalau internet wi-fi habis quota at least still lagi boleh bukak youtube. Ada jugak yang cepat loading dekat youtube. Tapi sekarang ni-- habis quota, habis lah semua. Korang nak tunggu youtube loading home page pun 15-30 minit. Bila youtube pun loading macam tu lagi lah nak bukak facebook. Bila lambat loading etc mood nak berblogging pun terbantut. Hoho. Ni sebab malas nak bukak facebook. Kalau bukak pun sekarang ni sebulan sekali. Kadang-kadang berbulan-bulan jugak tak bukak. Nak tanya siapa yang guna P1WIMAX? Korang pun kena macam ni jugak ke? Ke Meera sorang je yang kena? 
ps: nak tukar wifi baru. Tapi ada berapa tahun lagi kontrak dgn wifi ni-.-

No comments :