HOME OWNER FRIENDS LINKIES

04 June 2014

#throwback

Assalamualaikum.
Eh? Ingat blog pun tak boleh nak throw back ke? Hehe. Actually malam tadi nak blog walking blog-blog yang join sama segmen dengan Meera. Tapi internet lambat sangat. Sampai nak loading satu blog ambik masa 4-5 minit. Haishh, fed up terus tutup. Jangan risau. Nanti Meera jalan-jalan dekat blog korang k? Harini jugak Meera buat. Entri ni nak update pasal #throwback blog ni. Semalam tengok balik entri pertama yang Meera update. Malunya -///- HAHA! Tak percaya Meera ke yang update entri tu. Siap letak 'note' lagi dekat bawah post. Haha. Tulis pulak "short-form". Bila tengok balik, nak ketawa pun ada. Haha. Dengan broken englishnya. Ayat pulak skema nak letak smiley bagai. Hahaha. Lawak k lawak. 
jangan ketawa. Hahahahha! 
ok bye.

1 comment :

sHaRiNa eLyaNa said...

sha pun sllu juga ada eyebag, kc tenang mata awak, kalau bole tgk bnda warna hijau, cthnya rumput,pokok, bgus tuk mata :)