HOME OWNER FRIENDS LINKIES

02 October 2014

Review Blog; GreenFarra

Assalamualaikum.
Okay ni blog kedua yang Meera nak review harini. Jom ramai-ramai follow blog GreenFarra. Meera bukak je blog ni keluar lagi hujung dunia. Ni lagi nak "feel" bila baca. Hehe. Blog sis ni pun kemas je. Widget tersusun je dekat tepi. Then lagi satu, blog sis ni mcm note book tau! Comel je nak baca. Hehe. Comel? 
Lagi satu. Mana korang yang tak reti sangat nak menggaya kan shawl boleh je pergi dekat blog ni. Sebab dekat blog ni ada tutorial tau! Haaa. Takpayah susah-susah korang search dekat youtube sana. Selain tu ada kata-kata motivasi, tips and banyak lagi. Tak rugi tau follow! Hehe.

Tahniah ye sis menang^^ sorry lambat. Mintak maaf sangat. Final exam pun dah nak start. Hmm.