HOME OWNER FRIENDS LINKIES

02 October 2014

Review Blog; GreenFarra

Assalamualaikum.
Okay ni blog kedua yang Meera nak review harini. Jom ramai-ramai follow blog GreenFarra. Meera bukak je blog ni keluar lagi hujung dunia. Ni lagi nak "feel" bila baca. Hehe. Blog sis ni pun kemas je. Widget tersusun je dekat tepi. Then lagi satu, blog sis ni mcm note book tau! Comel je nak baca. Hehe. Comel? 
Lagi satu. Mana korang yang tak reti sangat nak menggaya kan shawl boleh je pergi dekat blog ni. Sebab dekat blog ni ada tutorial tau! Haaa. Takpayah susah-susah korang search dekat youtube sana. Selain tu ada kata-kata motivasi, tips and banyak lagi. Tak rugi tau follow! Hehe.

Tahniah ye sis menang^^ sorry lambat. Mintak maaf sangat. Final exam pun dah nak start. Hmm.

Review Blog; Masam Manis Kehidupan

Assalamualaikum!
Lama dah tak update blog ni! Macam biasa la. Since tahun lepas tak berapa nak selalu sangat update blog. Hw makin lama makin banyak. Sedih. Haha. Tapi harini Meera nak review satu blog ni. Pemenang GA Anak Merdeka. Mintak maaf sangat terlambat review ye owner blog. Korang pun rajin-rajin lah tekan button follow ye! Sebabnya blog akak ni tak berat pun. Korang sekali tekan tak banyak loading. Siap ada kelopak bunga jatuh lagi. Eceh. Sweet nya. Hehe!
Tengok atas ni. Comel kan? Macam diari pun ada! Warna hijau lagi. Widget pun tak banyak. Cepat je loading. And lagi satu, korang bukak je blog sis ni banyak berita yang menarik. Haaa. Mana yang takde masa nak beli surat khabar tu boleh la follow sini. Boleh baca berita. Hehehe! 
Apa pun congrats ye sis sebab menang. Lagi sekali Meera nak mintak maaf sebab lambat review. Maaf yaaa!
Jom ramai-ramai follow blog ni!
Adios^^