HOME OWNER FRIENDS LINKIES

02 June 2017

ANN

Assalamualaikum.
Yassss, lama kot tak update. Haha. Last post ni masa 2015. Tu pun nak exam PK1. Sekarang dah masuk half tahun 2017. Lamaaaaaaaaaaaa ok.
Since ni first post since like forever (FOREVAHHH!) haha nak cerita pasal ANN. Ya Allah, rindu nya dekat diaorg. Last jumpa bertiga? 2016! Tu pun sebelum Nazihah pindah Kelantan. Kesian dekat sini tinggal Meera dengan Nazera je. Tbh banyak gila benda jadi 2015-2017. Lepas je habis SPM 2015 sampai lah sekarang nak habis F6 dah. Which is naik je cuti ni dah last sem. Bila fikir serious cepat nya masa berlalu. Tinggal tunggu kad kahwin dari Nazera dengan Nazihah je :p hahaha
p/s : post ni pendek je :p haha rajin nanti post lagi. SELAMAT BERPUASA! 

No comments :