HOME OWNER FRIENDS LINKIES

Sahabat.

Assalamualaikum. 
Sekarang anda berada di dalam zon kawan a.k.a sahabat. Kawan? Hmm. Korang mesti ada kawankan? Kawan ni boleh terbahagi dalam beberapa bahagian. Tapi dekat sini Meera bukan nak bebel pasal apa erti kawan. Hehe. Jom Meera tunjuk siapa kawan Meera.
Ain Nabiella Binti Abu Bakar.
Meera kenal mula kenal Ain masa darjah 3. Time tu kite orang kawan. Kawan biasa je. Tak lama kenal then time darjah 3 kite orang gaduh. Gaduh ni melibatkan ramai lagi orang. Yelah time tu budak-budak lagi. Hehe! Darjah 4 start berbaik-baik. Dan masa darjah 6 kite orang mula jadi rapat. Alhamdulilah, shes still my friend sampai sekarang. Gaduh-gaduh tu dah normal. Sekarang perlu bersabar je dengan semua dugaan tu. 

Zafira Rozetty Binti Zamri.
Ni pulak cousin seumur dengan Meera. Kite orang rapat dari kecik lagi. Ingat dulu selalu ikut family dia balik kampung. Main masak-masak, main patung barbie. Hmm. Tapi itu semua kenangan time kecik dulu. Sekarang dah form 3 dah. Tahun ni PMR. Meera sayang dia sangat-sangat! Walaupun sekarang kite orang dah jarang cakap.
FAKE FRIENDS BELIEVE IN RUMORS, REAL FRIENDS BELIEVE IN YOU!